Do kín prichádza film s B. Willisom, slovenskými hercami a Rytmusom

14.03.2013 Bratislava

Bratislava 14. marca (TASR) – Dnes má v slovenských kinách premiéru americký akčný triler Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (A Good To Die Hard). Hrajú Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Mar Elizabeth Winstead, Yulija Snigir. Trojnásobné zastúpenie v tomto filme má Slovensko, účinkujú v ňom herci Roman Luknár, Ján Gallovič a spevák Rytmus. Na Slovensko film prináša spoločnosť Barracuda Movie.
Bruce Willis sa vracia na filmové plátna so svojou najslávnejšou filmovou postavou, ako nezničiteľný policajný detektív John McClane. Tentoraz prichádza do Moskvy, aby tu našiel svojho syna Jacka (Jai Courtney), ktorý sa mu takpovediac odcudzil. Johna však čaká prekvapenie, keď zistí, že hoci ich vzťah má od ideálu dosť ďaleko, jablko nepadlo ďaleko od stromu. Jack totiž v Moskve pôsobí ako tajný agent chrániaci informátora z radov vlády Komarovova (Sebastian Koch). 
Otec a syn McClaneovci sú nútení prekonať osobné nezhody a nasadiť vlastné životy, aby dostali Komarovova do bezpečia a odvrátili hrozbu katastrofálneho zločinu na bezútešnom mieste našej planéty – v Černobyle. Do hry tak vstupuje obchod s plutóniom, ruskí oligarchovia, brutálne moskovské podsvetie a tiež rôzne predstavy Johna a Jacka McClaneovcov, ako za týchto okolností presadiť zákon. Navyše sa Jack McClane ako tajný agent v Moskve výborne vyzná aj dohovorí, naopak John je úplne stratený. A to mu na dobrej nálade rozhodne nepridáva.
 

Vyberte región